Hodnocení obchodu

4,8 375 hodnocení
Přidat hodnocení
5
339x
4
23x
3
4x
2
4x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora | 16.11.2018
dobrá komunikace, rychlé odeslání, výborné
PK Avatar autora | 15.11.2018
PB Avatar autora | 13.11.2018
Vstřícné jednání, dobré ceny, rychlá expedice.
JL Avatar autora | 10.11.2018
Velmi dobrá komunikace, rychlé odeslání, výborně zajištěná zásilka proti poškození, mohu jenom doporučit
MK Avatar autora | 8.11.2018
Perfektní a milá komunikace, profesionální a přesto osobní přístup, rychlé dodání. Výborně zajištěná zásilka proti poškození, telefon přesně dle popisu, je to dárek, dcera bude nadšená a já mohu jen doporučit.
LF Avatar autora | 7.11.2018
Vse bylo vyrizeno k me spokojenosti
DH Avatar autora | 7.11.2018
LK Avatar autora | 3.11.2018
Po menší nehodě s telefonem se obchod k problému postavil jako profesionál. Všechno bylo okamžitě vyřízeno a napraveno. Nezlobím se, i obchodníci jsou jen lidé. Firma si očividně velmi zakládá na osobním přístupu k zákazníkovi a snaží se očividně o ně starat to se mi velmi líbí. Je to příjemná změna oproti Alze a podobným velkým řetězcům kterým na jednom zákazníkovi nesejde. Hodně štěstí a snad zase někdy nakoupím :)
RK Avatar autora | 29.10.2018
AR Avatar autora | 28.10.2018
+ Skvělé ceny + Profesionální přístup + Kvalitní zboží
Avatar autora | 28.10.2018
DF Avatar autora | 27.10.2018
TH Avatar autora | 22.10.2018
Rychlé jednání. Dobré ceny.
JM Avatar autora | 22.10.2018
Skvělá reakce, rychlá akce, přívětivá snaha o maximální pohodlí zákazníka, příjemná cena. Vysoká spokojenost. Děkuji. Doporučuji všem.
HH Avatar autora | 21.10.2018
VB Avatar autora | 18.10.2018
Dobrá cena, zboží odpovídá tomu na fotografii, pomoc s aktivací Windows, velmi rychlé vyřízení objednávky a doručení. Naprostá spokojenost.
FR Avatar autora | 12.10.2018
Rychle doručení, kód funkční.
Avatar autora | 8.10.2018
+ levný
+ spolehlivý

Jsem naprosto spokojená, mohu jen doporučit.
Avatar autora 16.11.2018
Mockrát Vám děkujeme za krásnou recenzi, snažíme se aby byl každý zákazník spokojen a Vaše spokojenost a pěkná recenze je odměnou pro nás,moc diky Michael G. https://www.ggpc.cz/
Avatar autora | 8.10.2018
Nákup pc proběhl v pořádku. Pc sem si mohl vyskoušet. Reklamace nabíječky kterou sem omylem dostal jinou proběhla také bez problému druhý den sem dostal informaci od přepravce že mi veze nabíječku novou. Doporučuji !!
Avatar autora 16.11.2018
Mockrát Vam děkujeme za krásnou recenzi, snažíme se aby byl každý zákazník spokojen a Vaše spokojenost a pěkná recenze je odměnou pro nás,moc diky Michael G. https://www.ggpc.cz/
Avatar autora | 7.10.2018
Dobré ceny, záruka nezkrácena- 2 roky
Avatar autora 16.11.2018
Mockrát Vam děkujeme za krásnou recenzi, snažíme se aby byl každý zákazník spokojen a Vaše spokojenost a pěkná recenze je odměnou pro nás,moc diky Michael G. GGPC

Stránka 1 z 19 , položek celkem: 379